Help Manon Egberink uit Hengelo naar het eiland

0
1799
Wordt Manon één van de zeven avonturiers die dit jaar echt het Expeditie Robinson avontuur aangaan? Stemmen kan tot maandag 10.00 uur. Foto: Manon Egberink Facebook

HENGELO – Manon Egberink uit Hengelo wil heel graag meedoen aan Expeditie Robinson 2018. Daarvoor heeft ze heel veel stemmen nodig.

De opdracht was een filmpje van maximaal twee minuten te maken waarin de deelnemers vertellen waarom zij de ultieme Robinson kandidaat zijn terwijl ze… ergens aan hangen. 

Gek op avontuur

Manon wil heel graag deelnemen omdat ze gek is op avontuur en uitdagingen. ”Ik ben zeer nieuwsgierig naar het onbekende. Bewegen en sport is mijn ding. Zo’n 25 jaar geleden een jaar lang met m’n rugzakje de wereld rond geweest. Toen rondgekomen met weinig tot niets dus hoog tijd voor Expeditie Robinson!!!”

Castingdag

Op de site van Expeditie Robinson (www.expeditierobinson.nl) is dagelijks een top 7 te zien. Elke maandag om 10.00 uur wordt de definitieve top 7 bekendgemaakt. Mensen die willen meedoen hebben 7 keer de kans een video in te sturen, met elke keer een andere opdracht. Na 7 weken staan hier dus 49 kandidaten die verzekerd zijn van een ticket voor de castingdag. Daarnaast worden nog 51 extra mensen uitgenodigd die opvallen door hun video of verhaal. In totaal mogen 100 mensen zich bewijzen voor die felbegeerde 7 plekken naar het Robinson eiland.

Stemmen

Help jij Manon Egberink in de top 7 en zo misschien naar het eiland? Stem nu!

www.expeditierobinson.nl/profiel/547

Sponsor