Global Sports Communication nieuwe eigenaar FBK Games

0
452
De toekomst van het mooie atletiekevenement in Hengelo ligt in handen van Jos Hermens en zijn team.

HENGELO – Met ingang van de editie 2018 hebben de FBK Games een nieuwe eigenaar. Sportmanagementbureau Global Sports Communication van Jos Hermens neemt het evenement over van Golazo Athletics.

Jos Hermens: “Ik draag de Nederlandse atletiek een warm hart toe. Ik heb de mogelijkheid die Golazo Athletics me bood om dit prachtige evenement over te nemen dan ook met beide handen aangegrepen. Golazo Athletics heeft goed werk geleverd afgelopen jaren, ik neem graag het stokje over en kijk er naar uit om een eigen stempel te gaan drukken op dit prachtevenement.”

Hans en Ellen

Hans Kloosterman en Ellen van Langen nemen samen de rol van meeting director op zich en zullen het voortouw nemen in de organisatie.

Global Sports Communication is al 30 jaar verbonden aan het evenement als samensteller van het atletenveld. Naast de FBK Games is Global Sports Communication ook organisator van de IAAF Diamond League in Shanghai en het managementbureau van 150 internationale topatleten en het NN Running Team.

Klassieker

FBK Games is dé Nederlandse klassieker in de atletieksport. Het topevenement maakt deel uit van de IAAF World Challenge en daarmee staat ‘Hengelo’ in het rijtje van wereldwijd gewaardeerde evenementen als Kingston, Rio de Janeiro, Madrid, Ostrava en Berlijn.

De volgende editie van de FBK Games staat gepland op 3 juni 2018.

Sponsor