Gezonde lekkernijen bij Meesterlijke Koffie & Thee

0
1581
Raw Salty Choc Cake. Raw, vezelrijk, glutenvrij en 100% plantaardig Foto: Corinne Weijschedé

HENGELO – Meesterlijke Koffie & Thee gaat samenwerken met Corinne Weijschedé-Dijkhof uit Hengelo. ”Binnenkort worden enkele prachtige lekkernijen van haar in de winkel gepresenteerd en verkocht”, aldus eigenaar Bas Meester.

Corinne Weijschedeé is een foodie. ”Het creëren en maken van gezonde gerechten is een passie van mij geworden. Vooral het ontwikkelen en maken van voedzame – vaak rauwe – en lekkere taarten, veelal gezoet met gedroogd fruit, vind ik heerlijk om te doen”, aldus Corinne op haar website Healthy Piece of Cake.

Foto’s

Hier houdt ze ook een blog bij en staan recepten. Ook plaatst ze regelmatig eigengemaakte foto’s van haar creaties op Instagram, waar ze 43.000 volgers heeft.

Corinne eet zelf zo veel mogelijk plantaardige en onbewerkte producten. Ze eet geen vlees en vis en bijna geen zuivelproducten. Daarom is een groot deel van haar gerechten geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Traktaties

Bij Meesterlijke aan de Drienerstraat 28 zijn vanaf medio volgende week gezonde traktaties van haar hand verkrijgbaar. Te koop zijn een Chocolate Banana Cake, een Oreo Cheat Cake en de Salty Caramel Chocolate Chunks. Alle drie glutenvrij, vezelrijk, voedzaam en 100% plantaardig. Dus ook geschikt voor veganisten. De Oreo Cheat Cake iets minder gezond misschien (vandaar de naam) maar nog steeds voedzaam.

Ook is haar bakboek It’s a Healthy Piece of Cake bij Meesterlijke te koop met meer dan 80 makkelijke recepten voor desserts, taartjes en ontbijtjes. En de rest blijft wat Bas Meester betreft nog even een verrassing.

Blueberry Delight Cheeze Cake: een feest voor het oog. Foto: Corinne Weijschedé

www.healthypieceofcake.com/
www.meesterlijke.nl/

Sponsor