Finalisten Open Podium Twente bekend

0
891
In de finale van het Open Podium Twente staan op 12 mei 13 acts.

HENGELO – In Schouwburg Hengelo streden zaterdag en zondag 24 acts in twee halve finales om een plek in de finale van het Open Podium Twente.

Dit is dé talentenjacht van Twente, waar aanstormend talent in alle theatergenres de kans heeft zich waar te maken op een professioneel podium. De winnaar gaat naar huis met maar liefst 2.500 euro.

Finalisten

De finalisten van het Open Podium Twente zijn:

Door het publiek aangewezen: Khalil Toumi (muziek), Inspire Nation (dans), Mixed Edition (dans), Britt Franken (muziek), Loyal Dynamite (dans) en InnerAllStars (dans en muziek).

Door Schouwburg Hengelo aangewezen (hierbij is gelet op de criteria techniek, originaliteit en podiumpresentatie): Kerala (dans), Team Eastian Movement (dans), Je Bent Wie Je Band (muziek), Belal & Esmay (dans), Bettie Bravo (muziek), A Mili (muziek) en COCOsNUTS (muziek).

Finale

Tijdens de finale in de Rabozaal (Grote Zaal) van Schouwburg Hengelo op zaterdag 12 mei strijden deze 13 acts om de publieksprijs en de juryprijs. Kaarten voor de finale om 19.30 uur kosten 7,50 euro per persoon en zijn te reserveren via de kassa van Schouwburg Hengelo, tel. 255 67 89 (ma. t/m za. 12.00-16.00 uur) of via www.schouwburghengelo.nl

Sponsor