Finale Rabotheater Open Podium Twente

0
587
Dertien acts strijden in de finale om de hoogste eer.

HENGELO – De finale van het Rabotheater Open Podium Twente is op zaterdag 20 mei. In de Grote Zaal strijden vanaf 19.30 uur dertien acts op de eerste plaats.

Het Rabotheater Open Podium Twente is dé talentenjacht van Twente, waar aanstormend talent in alle theatergenres de kans heeft zich waar te maken op een professioneel podium. De beoordeling wordt gedaan door een vakjury en door het publiek.

Prijzen

Businessclub Podion stelt prijzen beschikbaar voor de, door de vakjury aangewezen, winnaars. De deelnemer die als derde eindigt ontvangt 500 euro­, voor de deelnemer die tweede wordt is 1.000 euro­ gereserveerd en de winnaar ontvangt 2.500 euro,­ een fraaie wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem! Ook aan de Publieksprijs is dit jaar een geldbedrag verbonden: 500 euro.

Finalisten

De finalisten van het Rabotheater Open Podium Twente zijn: Kayleigh Volkering (zang), The Youth (dans), VocalGroup Salute & The Coffeecats (muziek), Connect (dans), Tobias Alberts (klassiek), Shanelle de Lannoy (zang), Paper Wolfe (band), Inspire Nation (dans), Double Bash (dans), Hariady (zang), DAIM (muziek), slagwerkgroep Hengst (muziek), FLØD (muziek).

Kaarten kosten 7,50 euro.

Sponsor