Finale Miss Regio Nederland in De Waarbeek

0
1619
Deze meiden staan zondagavond in de spotlights in De Waarbeek in Hengelo. Foto: Marc Lambrechts

HENGELO – In zalencentrum De Waarbeek in Hengelo strijden op zondag 12 november de finalisten voor de felbegeerde titel Miss Regio Nederland 2017.

De missen worden momenteel klaargestoomd door een professioneel team om zondag goed  te presteren.

Missie

Miss Regio Nederland is ontstaan uit een soort van protest. ”In de internationale modellenwereld geldt een minimumlengte van 1,74 meter voor alle mannequins en modellen. Daardoor komen vrouwen en meisjes die aan alle eisen voor een carrière als model ruimschoots voldoen, maar kleiner zijn dan 1,74 meter niet aan bod. Sinds 2003 hebben de gekozen finalisten bewezen dat deze norm onterecht is. Feit is dat mede door dit concept een doorbraak in gang is gezet. De laatste jaren heeft in de wereld van de modellenbureaus een verschuiving plaatsgevonden. De diversiteit van modellen qua lengte in de mode-industrie is opvallend”, aldus oprichtster Susan
Stundebeek.

Finalisten

De finalisten komen uit heel Nederland en zijn gekozen uit de talloze aanmeldingen. In De Waarbeek lopen Atthina-Mae Murg (Den Haag), Daisy Harms (Amstelveen), Ilse Lamens (Hoogeveen), Jessica Pylova (Heineoord), Joelle Cheyenne Roest (Rijsenhout), Lorena Pape (Rotterdam), Margot Thomas (Doorwerth), Melissa van Zeben (Arnhem), Rosita Limahelu (Bodegraven) en Shenna Neyens (Groningen) zondag op de catwalk.

Prijzenpakket

Bij een verkiezing horen natuurlijk ook prijzen. Te winnen zijn onder andere covermodel worden van het meest gelezen
Nederlandstalig magazine in Spanje, een prominente rol in een videoclip en een verrassend aandeel in de nieuwe release van Axel Faustino ‘Badam’.

Finale

Het wordt een avond met eigentijdse entertainment, fashion en spanning tot aan de bekendmaking van de titel(s). De charmante presentatrice voor de avond is Kiki Heijnemans, Mrs. Netherlands Universe 2017 1st Runner Up. GetDrezzed neemt de trendy fashionronde voor zijn rekening. En natuurlijk ontbreken de bikini-, badpak- en galaronde niet: Shhh… by Carla.

De muzikale optredens worden verzorgd door artiest Rafi Sediqi en zangeres Manuela. Het dansteam van Danceprofs DP Moving Stars laat het publiek genieten van streetdance. Na de finale is er een after party. Het publiek kan voor aanvang en tijdens de pauzes een kijkje nemen bij een aantal stands met hebbedingetjes.

Kaarten

De finale begint om 17.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro of 23 euro (inclusief 4 drankjes). Reserveren en info o.v.v. entree via teammissregio@hotmail.com

www.missregio.nl

Sponsor