Films in bibliotheek

0
1030
Kinderen kunnen op de zaterdagen 30 december en 6 januari gratis film komen kijken in de bibliotheek.

HENGELO – Op zoek naar iets leuks om te doen tijdens de kerstvakantie? In de vakantie is zaterdagmiddag filmmiddag in Bibliotheek Hengelo. Op zaterdag 30 december draait ‘FrankenWeenie’ voor kinderen vanaf circa 9 jaar.

Nadat de jonge Victor zijn geliefde hond Sparky heeft verloren, wekt hij zijn beste vriend met behulp van de wetenschap weer tot leven, met maar een paar ‘monsterlijke’ aanpassingen. Victor wil zijn creatie voor de buitenwereld verborgen houden, maar dat is niet naar de zin van het kleine monster…

De film begint om 13.00 uur en is vrij toegankelijk.

Nog een film

Ook op zaterdagmiddag 6 januari is er een film te zien in de bioscoop: Wallace and Gromit’s world of invention. De film is geschikt voor kinderen vanaf circa 8 jaar.

Uitvinder Wallace en zijn hond Gromit gaan op zoek naar nieuwe uitvinders en hun uitvindingen. Een film over wetenschap, gekke machines en vernuftige uitvindingen. Vanuit de zelfgemaakte tv-studio in de kelder van Wallace hoopt het duo een hele nieuwe generatie van slimmeriken te inspireren. Leerzaam en hilarisch tegelijk!

De film begint om 12.30 uur en is vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Sponsor