Feestelijke opening Volvo Harrie Arendsen

0
1222
De nieuwe vestiging zit vol duurzame eigenschappen. Foto: Twitter Volvo Harrie Arendsen

HENGELO – De nieuwe vestiging van Volvo Harrie Arendsen aan de Steenzoutweg 10 wordt op zaterdag 17 en zondag 18 juni feestelijk geopend. 

Maandenlang is er met man en macht keihard gewerkt aan de bouw van de nieuwe, duurzame vestiging. Een stuk grond wat een jaar geleden nog onbebouwd was, is nu voorzien van een strak, innovatief gebouw. Een gebouw tot de nok toe gevuld met duurzame eigenschappen: van regenwateropvang voor gebruik in de wasstraat tot een groen sedumdak wat kou, warmte en geluid isoleert.

Om ‘het groenste autobedrijf van Nederland’ te bouwen, werd de hulp van Maurice Beijk ingeroepen. Want er was meer dan genoeg inspiratie aanwezig, maar echte duurzame expertise ontbrak. ”Gelukkig was daar Maurice Beijk om ons de fijne kneepjes van het vak te leren. Maurice is geen onbekende in de duurzame wereld: eerder werkte hij al mee aan de realisatie van Unipro, de groenste fabriek van Nederland”, zo valt op de site van Harrie Arendsen te lezen.

Op een steenworp afstand van de oude vestiging aan de Diamantstraat ontstond een prachtige, overtreffende opvolger. Vanaf een afstand is het autobedrijf al niet meer te missen: het groene sedumdak trekt direct de aandacht. De nieuwe vestiging opende op 1 mei j.l. haar deuren.

Ontdek tijdens de officiële openingsdagen zelf de geheimen achter het groenste autobedrijf van Europa. Laat je verrassen door de allernieuwste, spaarzame eigenschappen in en rondom het gebouw. Bekijk met eigen ogen de prachtige, groene oase en raak geïnspireerd door Harrie Arendsens kijk op verantwoord en duurzaam ondernemen. Bezoekers zijn beide dagen welkom tussen 13.00 en 18.00 uur.

Cadeautip

Aan mensen die een cadeau willen meenemen: een donatie aan de Harrie Arendsen Foundation wordt enorm op prijs gesteld. Met deze foundation worden verschillende regionale partners en doelen ondersteund, zoals Stichting Kanjers voor Kanjers, Aniek van Koot, Stichting Bergh in het Zadel en Stichting Vang je Droom. Donaties zijn van harte welkom op IBAN rekeningnummer NL23RABO0316247480 op naam van Stichting Harrie Arendsen Foundation.

Sponsor