Feestelijke afsluiting werkzaamheden Mozartlaan

0
4355
De werkzaamheden zijn bijna voltooid. Tijd voor een afsluitingsfeestje.

HENGELO – Nog even en alle werkzaamheden op de Mozartlaan zijn gereed. Begin mei zijn deze straat en alle aanliggende straten weer volledig bereikbaar. Om even stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd de afgelopen maanden is er woensdag 25 april een feestelijke afsluiting.

Tussen 10.00 en 12.00 uur worden op het winkelplein de winnende loten bekendgemaakt van de waardebonnen (t.w.v. 25 euro). Deze zijn te besteden bij één van de ondernemers op het plein. De prijswinnaars worden ook vermeld op www.facebook.nl/rioolverzwaringmozartlaan.

Gratis ijsje

Woensdag tussen 14.30 en 16.00 uur rijdt een ijscokar rond over de Mozartlaan. In het kader van de feestelijke afsluiting van de herinrichtingswerkzaamheden wordt aan de buurtbewoners een gratis ijsje aangeboden.

Klus geklaard

Na een aanwezigheid van ongeveer tien maanden vertrekt Roelofs binnenkort dus uit Klein Driene. Het project Rioolverzwaring Mozartlaan bestond uit het vervangen van het bestaande riool door een nieuw, nog groter, riool. Daarnaast zijn voorzieningen getroffen voor het opvangen van hemelwater, waarvoor een apart rioolstelsel is aangelegd. De straat en het gehele winkelplein is voorzien van een nieuwe bestrating met nieuw straatmeubilair en nieuwe groenvoorzieningen. Hierbij is extra parkeerruimte gecreëerd en de vuilcontainers zijn ondergronds gebracht.

Sponsor