Familiefilm Coco in meivakantie

0
4188
Lekker naar de film in de meivakantie.

HENGELO – Filmhuis Hengelo draait in de meivakantie op twee woensdagmiddagen een mooie familiefilm. Coco, de nieuwste Disney-Pixar animatiefilm, is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt.

De film

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens ‘Día De Los Muertos’ (Allerzielen) komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Daar ontmoet hij de oudere generatie, leert hij wat zijn plaats binnen de familie is en hoe families door de tijden heen verbonden blijven door een eenvoudige herinnering. De film heeft een Oscarnominatie voor de beste animatiefilm.

Speeldata

De film draait woensdag 2 en woensdag 9 mei in de filmzaal van het Rabotheater. De aanvang is 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro p.p. of 8 personen voor 25 euro. Reserveren wordt aanbevolen.

Kinderfeestje

Bij kinderfeestjes wordt de mogelijkheid geboden om voor of na de film een kijkje te nemen in de operateursruimte waar de films worden gedraaid. De kinderen krijgen uitleg van de operateur. Met een tarief van 25 euro voor 8 personen een leuk idee. Ontvangst met drinken en iets lekkers kan geregeld worden in overleg met Brasserie So Nice.

Sponsor