Eerste roman Hengelose Marieke Nijkamp wordt verfilmd in Amerika

0
589
Marieke Nijkamp is momenteel voor boekpromotie in Amerika. En daar kreeg ze weel heel mooi nieuws te horen.

HENGELO – De eerste roman This Is Where It Ends van de Hengelose schrijfster Marieke Nijkamp wordt verfilmd in Amerika. The Gotham Group heeft hiervoor de exclusieve rechten verkregen.

De producer is direct al vastgelegd. Dit is Lysa Heslov.

Bestseller

This Is Where It Ends is een reuze bestseller in Amerika. Het young adult boek staat al 67 weken in de New York Times bestsellerlijst en bereikte zelfs de nummer 1 positie. De roman gaat over een schietpartij op een middelbare school in Amerika. Gedurende ongeveer een uur worden vier hoofdpersonen gevolgd die elk om eigen redenen de schutter vrezen.

Marieke Nijkamp kwam met deze roman voor de tweede keer binnen in de prestigieuze NYT lijst.

Marieke doet het weer

Marieke Nijkamp is momenteel in de Verenigde Staten om haar nieuwe roman Before I Let Go te promoten. En de Hengelose wordt overal warm ontvangen. Zaterdag 10 februari is ze nog te gast in de Bookbar in Denver. Dat ze veel fans heeft in Amerika moge duidelijk zijn. Marieke staat met haar nieuwe roman Before I Let Go voor de derde week op de New York bestsellerlijst.

En ook deze is een bestseller.

Haar nieuwe roman is een spannend en ontroerend verhaal over vriendschap, schuldgevoel en opgroeien als buitenbeentje in een gesloten gemeenschap. Het boek gaat over een meisje dat terugkeert naar haar geboorteplaats in Alaska. Vlak voor ze aankomt wordt haar beste vriendin dood aangetroffen. Is het moord of zelfmoord?

Sponsor