Eerste punten voor ATC’65

0
491
Het was zondag heerlijk voetbalweer.

HENGELO – Het talentvolle, maar jonge eerste team van ATC’65 heeft zondagmiddag in de tweede klasse J de eerste drie punten gepakt. Tegen Vogido werd het 1-0. Doelpuntenmaker was Rutger Bijl in de 8e minuut. 

In dezelfde klasse won Achilles’12 uit tegen Epe met 1-4. Voor de Hengelose ploeg scoorden Assink, Wiersma, Ten Dam en Huiskes. 

Eerste klasse E

HVV Tubantia heeft zondagmiddag een punt meegenomen uit Enschede. Rigtersbleek en Tubantia waren aardig aan elkaar gewaagd. Het bleef lang 0-0. Het venijn zat in de staart. Jan Peters schoot Tubantia naar de 0-1. Krake zorgde voor de 1-1.

BWO tegen De Zweef eindigde in 1-1.

Derde klasse A

En weer de volle winst voor SC Barbaros in de derde klasse A. In de 66e minuut kreeg Eilermark terecht een rode kaart na een grove overtreding. In de 81e minuut maakte Cuneyt Avsar de 0-1.

Vierde klasse A

De wedstrijd Borne – Hengelo eindigde in 1-1. Lars Huitink scoorde in de 10e minuut de 1-0. In de 48e minuut stopte Jerry Zomer voor Hengelo een penalty. Maikel Berends trapte in de 71e minuut de 1-1 binnen.

Zaterdag 3e klasse D

ASV’57 tegen Wilhelminaschool werd zaterdag 1-2. Leeuw en Brinker scoorden voor Wilhelminaschool.

Juliana’32 verloor van Bergentheim. De heren gingen de kleedkamer nog in met 0-0. In de tweede helft was Bergentheim echter een maatje te groot. Juliana’32 kreeg drie tegendoelpunten te verwerken en vond zelf het net niet.

Sponsor