Drukte van belang bij opening Aldi Dikkersplein

0
669
Filiaalleider Paul Zwijnenberg opende samen met vaste klant Mark Schoonbeek officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Foto: Aldi Nederland

HENGELO – De eerste klanten stonden vrijdagochtend 2 februari al om half acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Dikkersplein in Hengelo. En deze viel in de smaak. 

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. ‘Fantastische winkel!’, werd door vele klanten gezegd.

Hoofdprijs

Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van een e-bookreader, een externe harde schijf tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen twee uur uitgereikt aan een verraste en blije mevrouw Ter Bekke uit Hengelo.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

Fantastisch

”Wat een fantastische openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het uiteindelijk voor”, aldus de trotse filiaalleider Paul Zwijnenberg.

De foodtruck die voor de deur stond werd door klanten drukbezocht. Er konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Dit weekend zijn er nog
diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Sponsor