Do It meets Culturele Avond

0
437
Talent van het Montessori College Twente krijgt een podium tijdens een groot schoolfeest.

HENGELO – In poppodium Metropool wordt donderdag 22 maart een groot schoolfeest van het Montessori College Twente uit Hengelo gehouden.

In de afgelopen jaren werd ieder jaar de Culturele Avond georganiseerd. De optredens op zo’n avond waren doorgaans muziekoptredens, maar ook andere acts zoals dans, acrobatiek, gedichten en exposities passeerden de revue. Dit jaar wordt de Culturele Avond gecombineerd met Do It, een schoolfeestproject dat georganiseerd wordt door leerlingen van 4havo en 4vwo in samenwerking met Metropool en is bedoeld voor alle leerlingen.

All around the world

Het thema van Do it meets Culturele Avond is: All around the World. De line-up is te vinden op de Facebookpagina van het Montessori College Twente: www.facebook.com/montessoricollegetwente

Het belooft volgens de organisatie een geweldige avond te worden met veel optredens van eigen leerlingen maar ook met leerlingen van andere scholen. De avond wordt afgesloten met een bekende headliner en de Simon van Rooij-band.

Tickets

Iedereen is welkom, van klas 1 t/m 6 en ook ouders zijn uitgenodigd. Tickets kosten 3 euro en zijn in de voorverkoop in elke pauze te koop op het MCT en aan de deur van Metropool (4,50 euro). Het feest is van 19.30 tot 23.30 uur.

Sponsor