Dé zaterdagderby van Hengelo: Juliana’32 – Wilhelminaschool

0
687
Voor een mooie pot voetbal kan men zaterdagmiddag terecht op sportpark Groot Driene. Foto: Facebook sv Juliana'32

HENGELO – Komend weekend wordt dé zaterdagderby van Hengelo gespeeld. Sv Juliana’32 en sv Wilhelminaschool spelen de eerste wedstrijd om het kampioenschap van Hengelo voor dit seizoen.

Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Groot Driene en na afloop van de wedstrijd is er een gezellige derde helft in de kantine met dj Marco.

Voorprogramma voor jeugd

Zaterdag 27 januari is er vanaf 11.30 uur een voorprogramma met allerlei activiteiten voor de jeugd, inclusief een spandoeken contest. Twee jeugdelftallen van Juliana spelen een echte derby tegen de jeugd van Wilhelminaschool. Vanaf 13.00 uur staat op het programma: Juliana’32 JO11-1 – Wilhelminaschool JO11-3 en Juliana’32 JO10-1 -Wilhelminaschool JO11-4. Ook wordt Juliana JO13 gehuldigd.

Mooiste spandoek

Bij de spandoeken contest worden alle jeugdleden van beide ploegen uitgedaagd samen met het team, vrienden of een ander groepje het meest originele, creatiefste, mooiste of leukste spandoek te maken. Deze spandoeken worden tijdens de wedstrijd langs de kant van het veld opgehangen. Wie maakt het mooiste spandoek?

Sponsor