Cultuurpodium Houtmaat met JustUs WM & February Moon

0
473
February Moon: klein en kwetsbaar of juist euforisch en bombastisch.

HENGELO – Cultuurpodium Houtmaat presenteert zondag 13 augustus JustUs WM & February Moon. Er wordt gemusiceerd van 14.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

JustUs WM

Zeil mee met het Enschedese duo JustUs WM op een oceaan van emoties. Melodieën vanuit het hart van melancholie naar euforie, over het leven en de natuur vanuit eigen beleving in eigen songs naar een eigen sound.


JustUs WM heeft eind mei zijn debuutalbum Misty Shadows uitgebracht. Songs van dit album zijn zondagmiddag te horen en worden aangevuld met covers. Maja Keijer en Willem Broers zingen meerstemmig en begeleiden de songs met gitaar en percussie.

www.justuswm.com

February Moon

February Moon neemt je mee op een emotionele reis met hun bitterzoete alternative popmuziek. Hun groeipijn wordt geuit in hun kwetsbare, maar soms ook bombastische geluid. Verloren liefdes, vervaagde vrienden en achtergelaten dierbaren worden bezongen.
February Moon refereert aan hedendaagse bands als Daughter, Other Lives, Sigur Rós en zelfs ook zo nu en dan Björk, maar naast deze aansprekende referenties vindt February Moon moeiteloos de ruimte voor een eigen plek, een eigen geluid. De band doet dit door de eigenzinnige opbouw van de nummers en door de zangpartijen die het ene moment breekbaar, liefjes en dromerig maar het andere moment fel, bezwerend en erg intens klinken.

www.february-moon.nl

Sponsor