Concert KSO Cecilia in Bethelkerk

0
424
Het eerste concert werd vrijdagavond gespeeld in Vriezenveen. Zondagmiddag is het programma nog één keer te horen. Foto: KSO Cecilia Facebook

HENGELO – Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia o.l.v. Christian van den Berg speelt zondag 18 februari om 14.30 uur in de Bethelkerk aan het Berfloplein. Solist is deze middag violist Hrayr Ter-Sargsyan.

Op het programma staan On hearing the first Cuckoo in spring van Frederick Delius, Concert nr. 1 in G opus 26 van Max Bruch en de zelden uitgevoerde Symphony nr. 3 in C-major ‘The English’ van Charles Hubert Parry.

Over de solist

Hrayr Ter-Sargsyan is geboren in Armenië. Hij woont nu acht jaar in Nederland. Hij won diverse prijzen. Twee jaar geleden studeerde hij af aan het conservatorium. Hij heeft masterclasses gevolgd bij Daniel Rowland, Pyotr Tarcholik, Moshe Hammer en Benzion Shamir. Hrayr vormt het Odayin trio met pianiste Hanke Scheffer en cellist Noam Staal. Daarnaast is hij lid van het Libero Strijkorkest en is hij regelmatig vervanger bij Van Wassenaer Consort.

De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrije gift op prijs gesteld.

Sponsor