Cash voor het goede doel in Hasselo

0
449
Tien goede doelen zijn genomineerd voor de actie van de ondernemers van winkelcentrum Hasselo.

HENGELO – Winkelen én je favoriete goede doel steunen? Van zaterdag 16 september tot en met zaterdag 28 oktober maakt winkelcentrum Hasselo dat mogelijk met de actie Cash voor het goede doel. In totaal is er maar liefst 10.000 euro te verdelen.

Tien goede doelen doen mee aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Want voor iedere 5 euro die een klant in de actieperiode bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt.

De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van het favoriete goede doel worden gestopt. De inleverdisplays staan opgesteld in de passage voor de HEMA. Pro rato worden de bijdrages aan de goede doelen toegekend. Dus hoe meer munten een goed doel in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgeld het na afloop ontvangt.

Tien genomineerden

Van de achttien aangemelde goede doelen zijn er tien genomineerd. De deelnemende goede doelen zijn: Dierenambulance Hengelo, Werkgroep Paddentrek Hengelo, Zonnebloem afd. Hasseler Es-Slangenbeek, Invaliden Sport Vereniging Hengelo e.o., Stichting KiKa, Welzijn Ouderen Deurningen, Sportvereniging WRSH, Niet Aangeboren Hersenletsel Hengelo, Stichting Kleine Kracht en Passend voetbal Hengelo (sv Juliana’32).

Op zaterdag 16 september om 11.00 uur vindt de officiële start van de actie plaats door wethouder Marcel Elferink.

Presentaties

Op iedere zaterdag gedurende de actie presenteren één of meer goede doelen zich in het winkelcentrum.

Bekendmaking

De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekendgemaakt op zaterdag 4 november om 11.00 uur.

Sponsor