Branding en bloggen tijdens ZZP netwerkcafé

0
492
Johan de Jong en Marleen Backhuijs zijn te gast in het ZZP netwerkcafé van ROZ.

HENGELO – Wat kunt u leren van een succesvol poppodium? En hoe blogt u op een persoonlijke manier? Deze twee vragen staan centraal tijdens de twaalfde editie van het ZZP netwerkcafé speciaal voor Hengelose zzp’ers, georganiseerd door ROZ.

Het netwerkcafé vindt plaats op maandag 15 mei van 19.00 tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164.

Na de opening door ROZ en het terugkerende onderdeel ‘pitchen’ door enkele aanwezige zzp’ers, is het de beurt aan gastspreker Johan de Jong, directeur van Poppodium Metropool Hengelo. Johan deelt zijn ‘lessons learned’ over branding en positionering die bijdragen aan het succes van Metropool.

Bloggen

Eén van de manieren waarmee een zzp’er kan werken aan branding en positionering is bloggen. Bloggen is een perfect middel om een onderscheidend verhaal te vertellen. Hoe blogt u op een persoonlijke manier en welke onderwerpen passen bij uw bedrijf? Daar gaat Marleen Backhuijs van Backhuijs Communicatie tijdens haar powersessie op in.

Er is volop gelegenheid te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Centraal Twente en Backhuijs Communicatie aanwezig waar men terecht kan met vragen.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 12 mei via: www.rozgroep.nl/hengelo, tel. 241 51 00 of b.bakker@rozgroep.nl

Meer informatie over het programma op: www.rozgroep.nl

Sponsor