Boer’n Lentemarkt bij Kaamps

0
506
Kom langs, proef & beleef!

DEURNINGEN – Proeven en Beleven is waar Landgoed Kaamps op maandag 5 juni, tweede pinksterdag, voor staat. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom.

Of ze nu willen zien waar de zuivelproducten gemaakt worden of het heerlijke eindresultaat wilt proeven, bij Landgoed Kaamps is het mogelijk.

Snuffel lekker rond tussen de ruim vijftig kramen en zie hoe klompen worden gemaakt, bekijk de prachtige tassen gemaakt van tafelzeil en laat je verassen door de prachtige groendecoraties. Ook zijn er eigengemaakte sieraden, serviezen, mooie zepen van de Zeepkaars, parfums, glas in lood, Hip knipje, woonaccessiores, Nije Eske jammen, producten van steigerhout, kinderkleding, brocante en nog veel meer…

Ook aan de kleine boertjes en boerinnetjes is gedacht. Zo kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, zich laten schminken of op het springkussen lekker springen.

Proeverijen

Daarnaast wordt ook de inwendige mens flink verwend met vele proeverijen van Kaamps zelf. In de Schöp kan men genieten van een lekkere kop Hesselink koffie met gebakof een heerlijke dikke boerenboterham.

Alles is toegankelijk voor mindervaliden en de toegang is gratis.

Sponsor