Boekpresentatie door Arne Hempenius

0
1121

HENGELO – De Hengeloër Arne Hempenius presenteert zijn thrillerdebuut Het lot van Althilt bij Bibliotheek Hengelo op zaterdag 6 mei om 13.30 uur. Aansluitend zal hij zijn boek signeren. De toegang is gratis.

Het lot van Althilt

In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Arne Hempenius

Is schrijver, ondernemer, bedrijfskundige en gitaarbouwer. Zijn passies zijn onder andere voet- en kanotochten door onherbergzame gebieden, geschiedenis, archeologie en natuurlijk schrijven. Alles leidt tot verbeelding en verbeelden. Zijn Friese roots en interesse in de Friese oudheid brachten hem tot het schrijven van deze thriller.

Sponsor