Boeklancering Kim ten Tusscher bij Broekhuis

0
543
Kim ten Tusscher presenteert donderdag bij Broekhuis het eerste deel van een nieuwe serie.

HENGELO – Kim ten Tusscher is donderdag 11 mei bij Boekhandel Broekhuis voor de lancering van haar nieuwe boek ‘Bloed: vertellingen van de ondergang’.

Kim ten Tusscher is in de boekhandel aan de Wemenstraat van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Signeren na afloop.

Verhaal

Sinds Lilith, een machtige drakenwisselaar, de rol als profeet van Jakob accepteerde, is de vrede tussen Merzia en Naftalia hersteld. Hoe fragiel die vrede is, blijkt wanneer de erfgenaam van de troon terugkeert naar Nadesj. Terwijl Lilith aan de verwachtingen van haar God probeert te voldoen, maakt de jonge koning plannen om de Jakobanen voorgoed uit zijn rijk te verdrijven. Kan Lilith haar idealen in stand houden of moet ze opnieuw worden wat ze altijd heeft gevreesd?

Kim ten Tusscher

Kim ten Tusscher vergaarde een grote schare fans met de Lilith trilogie en Jager & Prooi. Deze verhalen spelen zich, net als haar nieuwe serie, af in een omvangrijke wereld waarin het onderscheid tussen goed en kwaad niet altijd even makkelijk te maken is.

Bloed is het eerste deel van de Vertellingen van de Ondergang, een op zichzelf staande serie die verder gaat waar de Lilith-trilogie stopte.

Sponsor