Boeklancering De laatste getuige

0
1545
Frank Krake schreef een bijzondere biografie over Wim Alosery. Een ongelofelijk spannend maar vooral hoopgevend verhaal.

HENGELO – Wim Aloserij overleefde drie concentratiekampen en een grote scheepsramp. Op woensdag 4 april verschijnt zijn boek De laatste getuige, geschreven door Frank Krake uit Hengelo. Twee dagen later is de Twentse boeklancering.

De preview op vrijdag 6 april bij De Twentsche Courant Tubantia is uitverkocht maar Boekhandel Broekhuis in Hengelo heeft nog enkele kaarten voor de avondsessie.

Aanmelden

De boekpresentatie is van 19.30 tot 21.00 uur in de boekhandel aan de Wemenstraat 45. Ter ere van het 150-jarig bestaan van Broekhuis is de toegang gratis. Aanmelden: hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

Ook in Wierden

Diegenen die 6 april niet kunnen, krijgen op maandag 9 april nog een kans om Frank Krake en Wim Aloserij te ontmoeten. Dan zijn beiden van 20.00 tot 22.00 uur te gast in De Marke in Wierden. Deze avond is georganiseerd door De Culturele Raad Wierden, De Historische Kring Wierden/Wederden en boek- en kantoorvakhandel Reterink in Wierden. Kaarten kosten 3,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Reterink (tel. 0546-57 13 83).

Sponsor