Binnenkort weer kermis

0
280
Nog een weekje wachten en dan draait de najaarskermis weer. Foto : Christian van der Meij

HENGELO – Van 20 tot en met 24 september staat ie weer in Hengelo: de Lambertuskermis. De kermis is dit jaar te vinden aan de Enschedesestraat, Wemenstraat (deels), De Wetstraat, Telgen, Brinkstraat en uiteraard op de Markt. Er zijn weer allerlei leuke acties.

Twee gratis gezinspakketten

De organisatie van de Lambertuskermis geeft twee keer een gezinspakket weg via de Facebookpagina: www.facebook.com/lambertuskermishengelo/ Geef daar aan welk gezin een dagje op de kermis verdient. Op woensdag 20 september worden de winnaars bekendgemaakt.

Gratis bonnen voor basisschoolleerlingen

Alle leerlingen van de Hengelose basisscholen kunnen op woensdag 20 september tussen 15.00 en 16.30 uur de flyer inleveren die ze via hun school hebben gekregen. Ze krijgen dan twee speciale bonnen waarmee ze diezelfde dag tussen 15.00 en 18.00 uur in een aantal kermisattracties kunnen. Bij deze actie geldt: op=op.

Testteam gezocht

Net als vorig jaar is de kermisorganisatie weer op zoek naar een kermis-testteam. Mensen kunnen zich opgeven via Facebook. Op donderdag 21 september gaan vier vrienden verschillende attracties testen op de Hengelose kermis. Op vrijdag 22 september staat hun top 3 op de Facebookpagina van de Lambertuskermis.

Stil uurtje

Dit jaar is er voor het eerst – op verzoek van enkele ouders – op zondag 24 september tussen 13.00 en 14.00 uur een ‘stil uurtje’. Dan draaien de attracties zonder geluid en zonder lichteffecten. Dit uur is er speciaal voor kinderen die geen of weinig prikkels kunnen verdragen zoals bij autisme.

Warenmarkt op Stationsplein

Tijdens de kermis staat de warenmarkt op woensdag 20 september en zaterdag 23 september op het Stationsplein. Weten waar uw vertrouwde kraam staat? Op www.facebook.com/MarktHengelo/ staat een plattegrondje met de plek van alle kramen. Like/deel dat bericht en maak kans op een mooi gevulde boodschappentas.

Sponsor