Betaalpalen voor scan&go bij Albert Heijn in Slangenbeek

0
439
De Albert Heijn in winkelcentrum Slangenbeek krijgt vier betaalpalen voor zelfscannen. Zelfscannen biedt klanten gemak en snelheid. Foto: Albert Heijn

HENGELO – Albert Heijn Marcel Berghuis in winkelcentrum Slangenbeek gaat verbouwen. Vanaf dinsdag 20 februari 19.00 uur tot woensdag 21 februari 17.00 uur is de supermarkt daarom gesloten.

De winkel wordt volledig vernieuwd. Er komen onder andere scan&go, een vernieuwde informatiebalie en wat nieuw assortiment.

Zelfscannen

Klanten kunnen straks zelfscannen met de handscanner, mobiele telefoon of scan&go (zelf scannen bij uitgang). Met de handscanner of mobiele telefoon scannen klanten producten direct vanuit het schap en rekenen die vervolgens af bij de betaalpaal aan het eind van de boodschappentrip. Er komen vier betaalpalen voor scan&go, die met de verschillende vormen van zelfscan zijn uitgerust.

Het voordeel van zelfscannen voor klanten is dat de boodschappen niet eerst op de kassaband hoeven en direct na het scannen in de boodschappentas kunnen. En bij zelfscannen met de handscanner of de mobiele telefoon houdt de klant gedurende de boodschappentrip bovendien goed zicht op het af te rekenen bedrag.

Sponsor