Beste Nederlandse vrouwenthriller: stem op Marieke of Mariska

0
447
Op de longlist staan 77 spannende boeken. Help Marieke Nijkamp en Mariska Overman op de shortlist door te stemmen.

HENGELO – De Hengelose schrijfsters Mariska Overman en Marieke Nijkamp maken met respectievelijk hun eerste en tweede roman kans op de titel Beste Nederlandse vrouwenthriller van 2017.

Alle van origine Nederlandstalige vrouwenthrillers met een 3-sterrenbeoordeling of hoger staan op de longlist en het publiek bepaalt welk boek het wordt.

Mariska Overman is genomineerd met haar boek Hoofdzaak en Marieke Nijkamp met Voor ik je loslaat.

Stemmen

Elke bezoeker mag één keer stemmen op één of meerdere titels met opgave van het e-mailadres. Er worden drie boekenpakketten verloot onder de deelnemers.

Stemmen op de longlist kan tot en met dinsdag 23 januari. Na deze stemming wordt de shortlist bekendgemaakt, de 10 boeken met de meeste stemmen. Vanaf 24 t/m 30 januari kan er gestemd worden op de boeken in de shortlist. Het winnende boek wordt daarna zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Stem op de beste Nederlandstalige vrouwenthriller van 2017 via: www.vrouwenthrillers.nl

Vrouwenthrillers.nl

Vrouwenthrillers.nl bestaat sinds 28 juni 2007 en richt zich op het genre vrouwenthrillers: literaire en psychologische thrillers die vooral vrouwen aanspreken. Vrouwenthrillers.nl is sinds begin 2017 eigendom van De Crime Compagnie en de onafhankelijke redactie wordt gevormd door Wendy Wenning en Anneke van Ieperen.

Sponsor