Benefietconcert voor Voedselbank

0
360
Drie formaties verlenen zondagmiddag hun medewerking aan het benefietconcert voor de Voedselbank.

HENGELO – In Schouwburg Hengelo is zondag 10 september om 14.30 uur een benefietconcert voor Voedselbank Midden Twente. Er zijn optredens van Afslag Oele, Double 2 en The Shadolds.

Dit benefietconcert is wegens succes voor de tweede keer georganiseerd. Het concert wordt gehouden om een bijdrage te leveren aan de kosten die worden gemaakt om wekelijks 1.200 mensen te helpen die afhankelijk zijn van Voedselbank Midden Twente.

De entreeprijs is 7 euro plus één blik groente of soep; in te leveren bij binnenkomst aan de aanwezige voedselbankmedewerkers.

Shadolds

Dé Hengelose Cliff Richard and The Shadows tribute band. Muziek uit de jaren zestig door een formatie die geprezen wordt om een perfecte ‘live sound’.

Afslag Oele

Zeven muzikanten die de zestiger jaren bewust hebben meegemaakt en het fantastisch vinden om de popmuziek uit hun jeugd te spelen. Dát is de band Afslag Oele! “De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer”, volgens muziekcafé De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar speelt op de avond vóór het Bluesfestival. De meeste nummers zijn uit de sixties en seventies, meestal Engelstalig, van rustigswingend tot rock & roll, goed in het gehoor liggend en herkenbaar.

Double2

Een sprankelende 4-women-band bestaande uit Ingrid, Myrna, Ingrid en Marian. Het repertoire is veelzijdig en gevarieerd. Van ballads tot pop, van country tot disco. Hits van Abba, The Eagles, Dolly Dots passeren de revue. Ook Nederlands en Duitstalig repertoire wordt niet geschuwd. Double2 raakt altijd de juiste snaar.

Sponsor