Avond4daagse: de kop is eraf

0
483
Een drukte van belang bij de start in Groot Driene.

HENGELO – Het wandellegioen is vanavond op pad gegaan voor de eerste wandeling.

De deelnemers aan de Avond4daagse vertrokken bij de Kasbah in Groot Driene. De route ging via het Lonnekermeer.

Onderweg werden de lopers verrast door Jumbo Leussink met een goodiebag met wat te eten en te drinken erin. Op zich een sympathieke actie maar helaas visten de lopers die achteraan moesten starten achter het net.

Locaties

Dinsdag 13 juni wordt vertrokken bij het plantsoen aan de Old Ruitenborgh. Dit is een nieuwe startplaats. De route gaat onder andere langs de kinderboerderij en door het Weusthagpark. De rust van de 5 kilometer is bij de ijsbaan en die van de 10 kilometer bij de parkeerplaats van ATC’65.

Woensdag 14 juni vertrekt het wandelaarslegioen in de Piet Muyselaarstraat in de Hasseler Es. De route gaat richting Deurningen en Het Hulsbeek. Deurningen is gelegen aan de Europese wandelroute E11, ter plaatse ook wel Marskramerpad of Handelsweg geheten.

Op donderdag 15 juni starten de lopers op het marktplein. Deze avond geen route door het bos maar een stadswandeling. Deze voert door het mooie Tuindorp ’t Lansink. De intochtroute loopt vanaf de Beursstraat, via de Enschedesestraat en de Telgen. Als vanouds wordt gezorgd voor muzikale omlijsting tijdens de intocht.

 

Sponsor