ATC’65 zoekt penningmeester en bestuurslid algemene zaken

0
676
Het nieuwe bestuur van ATC'65 is nog niet compleet. Maandag is de bestuursverkiezing.

HENGELO – ATC’65 heeft vier nieuwe bestuursleden nodig. Ondanks vele gesprekken heeft de voetbalvereniging op dit moment nog geen kandidaten voor het penningmeesterschap en algemene zaken. 

Het huidige zeskoppige bestuur werd in december 2016 voor een jaar benoemd en treedt af tijdens de algemene ledenvergadering op 20 november. Dan is ook de bestuursverkiezing. 

Martin Weghorst (voorzitter), Jan Arie Bijl (secretaris) en Eddie Doornekamp (commerciële zaken) stellen zich opnieuw verkiesbaar. Marcel van der Veen (penningmeester), Bert Nijland (voetbalzaken) en Patrick Keizers (facilitaire zaken) doen dit niet. Ook was de vacature algemene zaken nog vacant. Tom Wilms, de kartrekker van Forza!ATC, heeft zich beschikbaar gesteld voor de portefeuille voetbalzaken.

Wie?

Wie wil vanuit de gedachte ‘met elkaar, mooi voor elkaar’ de vereniging besturen en helpen de uitkomsten van het Forza!ATC-traject in te voeren? De vereniging wil ook heel graag vrouwen in het bestuur. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Martin Weghorst of Jan Arie Bijl.

www.atc65.nl

Sponsor