ATC’65 speelt gelijk tegen koploper

0
543
Het was aangenaam voetbalweer. Thermokleding was niet meer nodig.

HENGELO – ATC’65 ontving zondagmiddag op sportpark Slangenbeek de koploper in de tweede klasse J. Tegen SDC’12 uit Denekamp werd het 3-3 (1-0).

In de 40e minuut kwam ATC op een 1-0 voorsprong. Doelpuntenmaker was Kevin van de Brug. In de 62e minuut maakte SDC de gelijkmaker. Drie minuten later scoorde Tommie Nuchelmans de 2-1. De gelijkmaker viel in de 75e minuut: 2-2. In de 80e minuut was het Noltes voor ATC en kort voor het einde Haarhuis voor SDC.

In dezelfde klasse eindigde Victoria’28 tegen Achilles’12 in 2-4. Achilles’12 trapte voor rust alle doelpunten erin.

Eerste klasse E

BWO verloor uit bij Heino met 5-2. Het publiek werd getrakteerd op een leuke eerste helft. De tussenstand was 3-2. In de tweede helft kwam BWO er niet meer aan te pas en ging de overwinning volledig terecht naar de gastheren.

Tubantia tegen NEC eindigde in 1-1. Bas ter Horst scoorde vlak voor rust de verdiende 1-0. Na rust miste Tubantia zeker drie keer een 100% kans. En het was NEC die uit het niets de 1-1 binnen trapte. Overigens volgens Tubantia wel na een prachtige individuele actie.

Derde klasse A

Voor Barbaros was het zondagmiddag weer een doelpuntenfestijn bij Juventa’12 in Wierden. In de 10e minuut maakte Burak Babuloglu de 0-1. In de 18e minuut werd het 0-2 door Cem Sal en in de 30e minuut was het 0-3 door Cuneyt Avsar. En voor rust werd het nog 0-4 door een mooi afstandsschot van Azem Eskili. Juventa scoorde na rust uit een mooie vrije trap de 1-4. In de 65e minuut kregen de Wierdenaren een rode kaart en werd het 1-5 na een benutte strafschop van Hakan Kocoz. Cuneyt Avsat scoorde na een mooie vrije trap de 1-6 en de laatste was voor Burak Babuloglu: 1-7.

Vierde klasse A

Sportlust Glanerbrug won met 4-1 van Hengelo.

Zaterdag derde klasse D

Juliana’32 won thuis van DES met 3-2. Juliana’32 had in de eerste twintig minuten de bal maar DES scoorde. Vlak voor rust trok Juliana de stand gelijk. Marco Bleiji schoof binnen na een prachtige bal van Thijs van Gessel. Deze kwam vlak na rust opnieuw op voorsprong. Toen was het opnieuw Marco Bleiji, die de bal fantastisch over de doelman lobte. Daarna zette Bleiji Juliana met zijn derde goal op een 3-2 voorsprong en was het afgelopen.

Juliana kwam tweemaal terug van een achterstand en won met 3-2 van DES. Hattrick hero was Marco Bleiji. Foto: sv Juliana’32

ON – Wilhelminaschool eindigde in 1-0.

Sponsor