Aquarius en The Big Sick bij Filmhuis Hengelo

0
312
Een vastgoedbedrijf wil het prachtige appartement aan het strand van de 65-jarige weduwe Clara kopen. Die slaat het bod af. 

HENGELO – Filmhuis Hengelo vertoont woensdag 22 en donderdag 23 november en vrijdag 1 december (16.00 uur) de film Aquarius in de filmzaal van Schouwburg Hengelo. 

Ster-actrice Sonia Braga zet op onnavolgbare wijze de even kwetsbare als sterke Clara neer, die een confrontatie aangaat met een projectontwikkelaar. De koude oorlog, die hieruit voortkomt doet Clara nadenken over het leven, haar geliefden en haar toekomst.

The Big Sick

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november (15.00 uur) wordt de film The Big Sick vertoond. Komiek Kumail Nanjiani vertelt met The Big Sick het ware verhaal van hoe hij zijn vrouw heeft ontmoet. De Pakistaanse Kumail is nog niet doorgebroken als stand-upper, en moet zijn geld verdienen als Uber-chauffeur.

Een romantische komedie.

Kaarten

De aanvang is 20.15 uur, tenzij anders vermeld. Kaarten kosten 9,75 euro, inclusief een pauzedrankje. Leden en CJP-houders betalen 7,75 euro.

Kaartjes kunnen worden gereserveerd aan de kassa van Schouwburg Hengelo (maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur). De kassa is ook telefonisch te bereiken: 255 67 89. Reserveren kan ook via de website van Schouwburg Hengelo.

www.filmhuishengelo.nl/

Sponsor