Ank Niemejjer zegt Dansstudio X-Dance gedag

0
438
Dans blijft voor haar ontzettend mooi maar Ank Niemejjer slaat nu een andere weg in.  Foto: Facebook Dansstudio X-Dance

HENGELO – Ank Niemejjer is afgetreden als directeur van Dansstudio X-Dance. Ze heeft het stokje per direct overgedragen aan Esmee Cornet en Hani Andary.

De oprichtster van de dansstudio maakte het nieuws in het paasweekeinde bekend op haar Facebookpagina. Ze bedankt iedereen met wie ze de afgelopen 16 jaar heeft samengewerkt. 

Rustiger

”Het is tijd om wat rustiger aan te gaan doen. Ik heb natuurlijk nog een bedrijf (Holistisch Centrum ANKH) waar ik veel yoga/tai chi lessen geef. Hier ga ik me in alle rust op focussen. Tevens ben ik toe aan zelfontplooiing en weer begonnen met studeren”, laat Ank Niemejjer weten.

”Dans blijft echter altijd verbonden met mijn hart en ik blijf aan de zijlijn de ontwikkelingen van onze dansers zeker volgen.”

Sponsor