AlienTrick produceert muziekvideo voor Jeffrey Spalburg

0
503
AlienTrick en Jeffrey Spalburg zijn beiden zeer tevreden over de samenwerking. Foto: AlienTrick

HENGELO – Jeffrey Spalburg heeft een nieuw nummer uitgebracht. In ‘Baas’ beschrijft hij de ‘problemen’ in relaties en de grote verschillen tussen mannen en vrouwen. De muziekvideo voor zijn nieuwe nummer is geproduceerd door AlienTrick uit Hengelo. 

”Net als bij AlienTrick, liggen Jeffreys roots in Hengelo. Wij als AlienTrick willen Hengelo graag op de kaart zetten, wat ook een ambitie van Jeffrey is. De Twentse nuchterheid zorgde voor de perfecte match!”, meldt designer Joël Heethaar op de website van AlienTrick.

Verrassende elementen

Zittend op een bank met een AlienTrick-shirt aan, is Jeffrey in beeld gebracht. Er zijn op ludieke wijze verrassende elementen aan de muziekvideo toegevoegd, wat zorgt voor een uniek effect. De effecten die zijn toegevoegd impliceren wat er in Jeffreys hoofd omgaat.

De productie voor de video is uitgevoerd in samenwerking met JBL, Brok en Erik Journée.

Gebruikte technieken

De video bevat verschillende technieken. Heethaar: ”Zo hebben we gebruik gemaakt van additioneel audiodesign (geluidseffecten) en motion graphics als 2D-animation en 3D-character animation. Ook hebben we gebruik gemaakt van cartoon shading en grading (kleurcorrectie).”

Trots

”Het was een gaaf project om aan mee te werken en we zijn dan ook ontzettend trots op het eindresultaat!”

www.alientrick.com

Sponsor