Aldi in Hengelose Es na twee maanden weer open

0
484
De Hengeloers stonden in de rij bij de opening van de verbouwde Aldi want de eerste 400 klanten kregen een prijs. Foto: Aldi Nederland

HENGELO – De eerste klanten stonden vrijdagochtend ondanks de kou al om half acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging in winkelcentrum Hengelose Es. ”Na twee maanden is het heel fijn dat de winkel weer opengaat. Ik wens iedereen heel veel plezier met boodschappen doen”, aldus wethouder Mariska ten Heuw.

Samen met filiaalleider John Lotgerink Bruinenberg opende zij officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Waarna de vele nieuwsgierigen naar binnen mochten.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd.

Kraskaarten

Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van een jacuzzi en een broodbakmachine tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd binnen de kortste keren uitgereikt aan mevrouw Demir. ”Ik ben heel blij met deze winkel, heerlijk dichtbij want ik woon hier precies tegenover. Vooral de broodjes ruiken heel lekker”, aldus de blije prijswinnares.

Mevrouw Demir mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen. Foto: Aldi Nederland

 

De hele dag bleef het druk in de supermarkt. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

Blije klanten

”Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen periode. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider John Lotgerink Bruinenberg.

Lekkere hapjes

Om klanten extra te verwennen stond er een Foodtruck bij het filiaal waar diverse kleine gerechten vers bereid werden. Er konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden, zoals de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep en door het AD het best geteste chocolademelk.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Sponsor