Afzegging Brand New Band

0
566
Thirstday's Finest brengt een swingend stukje muziek ten gehore.

HENGELO – In verband met ziekte van één van de bandleden heeft de Brand New Band helaas moeten afzeggen voor het Stork Nacht van Hengelo Music & Friends van donderdag 1 juni.

De organisatie is zeer gelukkig dat ze Thirstday’s Finest bereid heeft gevonden de opengevallen plaats in te nemen. Dit is een elf man/vrouw sterke formatie met blazers, die swingende muziek ten gehore brengt.

Muzikale acts

De andere muzikale acts deze avond zijn:

De coverband Tuesdays Only brengt soulvolle muziek met een vleugje jazz. Klassiekers van Etta James en Cannonball Adderly worden afgewisseld met recente nummers van Adele, Bruno Mars en Justin Timberlake.

Bandover is een relatief nieuwe band rondom de gitaristenbroertjes Christiaan en Danny Koel. Op het repertoire staan nummers van Greenday, Ed Sheeran, John Mayer en Maroon 5. Soms stevig, soms swingend, soms gevoelig, maar altijd vanuit het muzikantenhart.

Colours of Blues treedt regelmatig op in cafés in Hengelo. Het repertoire bestaat uit een groot aantal bekende blues- en rocknummers van onder meer Cream, Eric Clapton, Thin Lizzy, CCR en Joe Bonamassa.

Stork Nacht van Hengelo Music & Friends begint aanstaande donderdag om 20.00 uur op het marktplein. De entree is gratis.

Sponsor