Actief Cultureel Tuindorp 2017

0
376
Fabiënne Mucuk speelt zondagmiddag ook bij Actief Cultureel Tuindorp. Foto: Christian van der Meij

HENGELO – De leden van de Tuindorp-toneelvereniging Big Tyms houden zondag 21 mei voor de derde keer op rij Actief Cultureel Tuindorp (ACT). Maak een culturele wandeling door Tuindorp ’t Lansink met negen korte gevarieerde optredens.

Om 13.30 uur is op het Plein 1918 (middenin de wijk) de aftrap van deze derde ACT door een aantal blazers van de Concord Pipe Band.

Drie locaties

Na het optreden van ongeveer een kwartier gaan de bezoekers in drie groepen uiteen en bezoeken ze samen met een gids de drie locaties waar steeds twee optredens (van circa 15 minuten) worden gegeven.

In de Tuinzaal bij de vijver treedt zangeres Fabiënne Mucuk op (deelnemer aan The Voice) en toneelgroep Big Tyms brengt de eenakter ‘De lamme en de blinde’. In de kerk aan de Oelerweg (van Webton) is een optreden van verhalenvertelster Margot Vermeulen en een optreden van de band Redstone. In het wijkcentrum aan de Twijnstraat is een optreden van Vocal Group XXL afgewisseld met urban dance van Tom Nieuwenweg.

Tijdens de wandeling van locatie naar locatie ontmoeten de deelnemers ook nog theatergroep Raar Bezoek.

Bij de Tuinzaal aan de vijver is een gezellig terras. Hier is ook de after party, die om 17.00 uur begint en waar de drie groepen samenkomen en ervaringen kunnen uitwisselen.

Kaarten

Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij wijkcentrum ’t Lansink aan de Twijnstraat of bij Ina Braam (tel. 06-16 24 37 72 of inabraam@ziggo.nl).

Meer informatie: www.bigtyms.nl

Sponsor