ACT 4 in Tuindorp ’t Lansink

0
1088
Hare Majestoot en haar gevolg doen zondagmiddag ACT 4 in Tuindorp 't Lansink aan. Foto: KamaK

HENGELO – Rond de Tuindorpvijver is op zondag 22 april van 13.30 tot 17.00 uur weer van alles te beleven. ACT 4 biedt leuke, verrassende, ontroerende en spectaculaire optredens.

Drie gidsen nemen de bezoekers mee naar negen gevarieerde optredens op meerdere locaties in Tuindorp ’t Lansink (Tuinzaal, Webtonkerk en het wijkcentrum).

Oranje sausje

Omdat ACT dit jaar een week voor Koningsdag is, is het thema dit jaar Koninklijk Oranje.

Wie en wat?

Er zijn optredens van het koor Multiple Noise, theater KamaK, organisator Big Tyms (met de korte eenakter Brood voor de Eendjes), The Candlelight Singers (met nummers uit musicals en operettes) en HGV. Zoals elk jaar is ook Raar Bezoek weer van de partij met een komische straatact.

De ritmische, muzikale opening om 13.30 uur op het C.T. Storkplein wordt verzorgd door de slagwerkers van Hengst. En verder ziet het publiek Latin dans door Inner All en een optreden van Marije Bruinsma. Zij is genomineerd met een solo-cabaretvoorstelling voor de Christenhusz Theaterprijs.

Kaarten

Toegangsboekjes à 10 euro met het programma zijn te koop bij wijkcentrum ’t Lansink en Roel Kok (Vijverlaan 51) of reserveren/bestellen via inabraam@home.nl/06-16 24 37 72.

www.bigtyms.nl

Sponsor