Aanmelden voor Startersprijs Midden Twente 2017

0
406
Vorig jaar won Direct Sushi uit Hengelo de prijs. Wie wordt het dit keer?

HENGELO – De aanmeldtermijn voor de Startersprijs Midden Twente is weer geopend. Iedereen die in 2016 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2017. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen.

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf.

De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van 3.000 euro, de andere vier genomineerden elk 1.000 euro. De winnaar ontvangt tevens een wisseltrofee van de Hengelose kunstenaar Ties Mulder. De beste tien aanmeldingen krijgen daarnaast 10 uur coaching door ervaren ROZ coaches.

Bekendmaken winnaar

De jury let bij de selectie van de genomineerden op hoe het bedrijf van start is gegaan, wat de sociaal economische bijdrage aan de gemeente is, hoe het bedrijf zich na de start ontwikkeld heeft en waarom het bedrijf in Hengelo/Borne/Hof van Twente gevestigd is. Op maandagavond 13 november wordt tijdens het Starterscafé in het Rabotheater bekendgemaakt wie van de genomineerden zich Starter van het Jaar mag noemen. De organisatie van deze verkiezing is in handen van het ROZ.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 september. Ga naar  www.startersprijsmiddentwente.nl en vul het aanmeldformulier in.

Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met het ROZ, tel. 241 51 00.

Sponsor