Aanmelden voor Muziek bij de Buren

0
369
Ook dit jaar staat het huiskamerfestival Muziek bij de Buren weer op het programma.

HENGELO – Hengelo presenteert op zondag 10 december voor de derde keer wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Enthousiaste Hengeloërs kunnen zich aanmelden als huiskamer en/of muzikant.

Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in minstens zestig huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kan worden geluisterd naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats.

Intiem

Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Hengelo en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Hengelo op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Hengelose muzikaliteit en gastvrijheid.

Muziek bij de Buren mag zich inmiddels hét huiskamerfestival van Nederland noemen. Vorig jaar vonden er namelijk 1.287 optredens plaats in 429 huiskamers verspreid over acht Nederlandse steden. Op 10 december zullen, tijdens deze Nationale Muziek bij de Burendag, deuren opengaan in maar liefst vijftien steden, waaronder Hengelo.

Meedoen?

Enthousiaste inwoners van Hengelo kunnen zich tot en met 13 oktober opgeven als huiskamer, muzikant of als beide. Inschrijven kan via de website van Muziek bij de Buren: www.muziekbijdeburen.nl

Sponsor