3 x griezelen in de Waarbeek

0
592
Heb jij altijd al rond willen dwalen in een verlaten pretpark? Dit is je kans!

HENGELO – Familiepretpark de Waarbeek houdt op vrijdag 20 oktober, in samenwerking met Mystic Hands, een speciale Halloweenavond voor de echte waaghalzen.

Ben jij ouder dan 12 jaar en heb je altijd al in een verlaten pretpark willen lopen? Bestel dan snel tickets voor Lost@thepark. Let op! De attracties zijn op deze avond gesloten.

Dit evenement is van 20.00 tot 22.30 uur. De minimumleeftijd is 12 jaar. De entree bedraagt 3 euro.

Halloween

Er kan deze maand nog meer worden gegriezeld in de Waarbeek. Op de zaterdagen 21 en 28 oktober wordt, in samenwerking met theatergroep De Nar, het Freak Circus bij de Waarbeek gepresenteerd.

Kom ook gezellig griezelen tijdens dit Halloween event en genieten van alle attracties. Foto: Familiepretpark de Waarbeek

Tijdens deze dagen zijn er allerlei extra Halloween activiteiten te doen en voor de echte durfals is er een heus horrorhuis. Het park is beide dagen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Dit happy halloween event is geschikt voor alle leeftijden. De adviesleeftijd voor het horrorhuis is 12+. Kaarten kosten 9,95 euro online en 12,50 euro aan de kassa.

Griezelbuffet

Tussen 16.00 en 19.00 uur wordt een griezelbuffet geserveerd. De kosten bedragen 13,95 euro voor kinderen en 15,95 euro voor volwassenen. Dit arrangement is inclusief toegang tot het pretpark.

Reserveren?

Kaarten kunnen worden gereserveerd op www.waarbeek.nl

Sponsor