2 x Vrienden van Cactus Live

0
490
De Tony Spinner Band is muziek en passie. Niets meer en niets minder.

HENGELO – De stichting Vrienden van Cactus Live heeft voor deze week twee concerten georganiseerd in café De Cactus. Tony Spinner, de ex-gitarist van Toto, treedt er op donderdag 23 november op en op zondag 26 november speelt The Goat Roper Rodeo in het café aan de Pastoriestraat 37.

De meeste mensen kennen Tony Spinner van zijn werk als ‘backing guitar player’ en ‘backing vocals’ bij andere bands.

Tony toerde met Pat Travers, is te horen op enkele albums van zijn vriend Paul Gilbert (Mr. Big) en toerde met Gilbert een paar keer door Japan en Europa. Ook was Tony tien jaar lang de slaggitarist en achtergrondzanger bij Toto. Met die band toerde hij veelvuldig de hele wereld over. Hij is ook te horen en zien op alle live albums en dvd’s die sinds 1999 van Toto zijn verschenen.

Tony komt naar Hengelo met bassist Michel Mulder en drummer Alex Steier. Het concert begint om 21.30 uur. Tickets kosten via www.eventbrite.nl 6,54 euro en aan de deur 7,50 euro. Vrienden van Cactus Live hebben gratis entree op vertoon van hun ledenpas.

Uit Wales

The Goat Roper Rodeo uit Wales speelt zondag 26 november om 15.00 uur in café De Cactus. De entree bedraagt 5 euro, vrienden gratis.

Sponsor